Derengő Berek

egy mesélő hétköznapjai

Seholvolt király kastélya

2016. július 12. 15:14 - AuroraB

Seholvolt király kastélyának földszinti része, még csak vázlatban, kipróbálás előtt. A sárga körök és a hozzá tartózó számok titkos gyors-ajtókat rejtenek. Utazásra annyira nem alkalmasak, ugyanis sosem tudhatod, ha bementél az egyik ajtón, hogy melyiken jössz ki. Ez többnyire a vak szerencsén és a kockádon múlik. (A gyors-ajtók be vannak számozva, amennyit dobsz a kockával, azon a számú ajtón jössz ki a túloldalon).

db_kastely_fsz.png

A második emeleten a vendégszobák, a testőrség szállása, valamint a feljáratok vannak az őrtornyokba. Természetesen van egy hatalmas pincerendszer is, nem csak a különleges boroknak, de például itt található a várbörtön is.

kastely_emelet.png

Játéktechnikailag úgy szeretnénk ezt megvalósítani, hogy a három szint egymásra tehető  legyen. A földszinti rész végleges változatát majd vászonra nyomtatjuk, a másik kettőt pausz-papírra, hogy áttetsző legyen, így mindig tudni fogják a gyerekek, hogy ahol éppen járnak, mi van alattuk vagy éppen a fejük felett.

És készül a 3D modell is :)

Nyár végére addig osztunk-szorzunk, amíg a "terepasztal" akár társasjátéknak is használható lesz kisebb módosításokkal.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://derengo-berek.blog.hu/api/trackback/id/tr938883088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása