Derengő Berek

egy mesélő hétköznapjai

Beszámoló

2016. július 05. 13:07 - AuroraB

a kópékról

Andi jóvoltából megtudhattam, hogy a fejemben elképzelt kópé milyen is lenne, ha testet - pontosabban hangot - öltene. Régen nevettem ennyit.

Mit kell tudni a kópékról?

Kíváncsiak, mozgékonyak, bajkeverők. Ha megszeretnek valakit, azt már a kényelmetlenségig elhalmozzák mindennel. A privátszféra fogalma számukra ismeretlen; minden ügyes-bajos dolgukat (és a tiédet is) a közösséggel együttesen tárgyalják meg, legyen szó egy olyan szimpla kérdésről, minthogy mi lesz a vacsora, vagy hogy a szomszéd néni titkon tényleg találkozgat-e a szemközti ház II. emelet 3/b lakójával.

Ilyenek a kópék,,, a legjobb, amit az ember tehet, hogy vesz egy mély levegőt és reménykedik, hogy egyszer kifogynak a szóból...

A kópék híresek továbbá - bár ezt valószínűleg csak ők terjesztik magukról - arról, hogy szeretik a szépséget, a kifinomult és előkelő holmikat. Mi tartaná hát vissza őket attól, hogy minden ilyesmit magukra is aggasszanak? Természetesen semmi. Mottójuk: Minél több, annál jobb, ha meg még strasszok is vannak rajta, akkor az igazi.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://derengo-berek.blog.hu/api/trackback/id/tr388868076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása